ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comencen els treballs per modificar el traçat de la línia de les Gavarres
Divendres, 15 Novembre 2013 08:04

Comencen els treballs per modificar el traçat de la línia de les Gavarres

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Treballs a la zona afectada Treballs a la zona afectada Marc Sureda

Aquesta setmana han començat els treballs per canviar el traçat de la polèmica línia de les Gavarres al seu pas per Llagostera. Els treballs consistiran en allunyar una de les torres situades a només 22 metres de la finca Mas Vidal, propietat de l’antic portaveu de la Coordinadora Antilinia de les Gavarres que va continuar la seva lluita en solitari als tribunals fins aconseguir una sentència del Tribunal Suprem, després d’11 anys, que obliga a Endesa a desplaça el traçat per allunyar-lo de la casa. Per fer-ho, caldrà desmantellar tres torres i aixecar-ne tres de noves.

Participants a la conversa

  • Convidat (justicier)

    Permalink

    La justícia hi veu quan es fa fosc.

  • Convidat (unimog)

    Permalink

    Quina vergonya haver d'esperar 11 anys per veure que no és normal un línia d'alta tensió a 22 mt. d'una casa. Suposo que a més ara costarà tres vegades més canviar l'ubicació que no haver-ho fet bé en un primer moment. Però això és el de menys... ja ho paguem entre tots.

  • Convidat (jubilat)

    Permalink

    Enhorabona Josep Maria.
    11 anys de lluita per arreglar aquest Nyap.
    En David tambè va vencer a en Goliat amb un bon cop de roc al Front.
    Que en tornin les despeses.;);)

  • Convidat (Pep)

    Permalink

    Aquesta Línia ara creuarà la carretera 3 vegades amb una distància de menys d'1 km , quan amb una n'hi hauria hagut prou. Si el Sr. Josep Mª , el qual s'ha de felicitar, té terreny com té, suficient per allunyar la línia mes de 100 metres de la casa , al devant de la casa, crec que també haurien d'haver tingut en compte això i no perjudicar altre gent que no els hi tocaba i no hauriem vist aquets estenedors que van i venen.....

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.