ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El projecte del Carbó de la Cooperativa Idària premiat per partida doble
Dijous, 12 Desembre 2013 12:16

El projecte del Carbó de la Cooperativa Idària premiat per partida doble

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Ja fa uns mesos que la Cooperativa Idària de Llagostera ha posat en marxa el projecte Carbó d’Ardenya i Gavarres el qual té una doble missió: crear ocupació al territori i estassar el sotabosc per evitar incendis. Després d’aconseguir aportacions arran del micromecenatge, a l’ajuda de les administracions, de l’Ajuntament de Llagostera i de Llagostera Solidària, el projecte ha aconseguit finançament sense interessos de dues fundacions privades que obrien convocatòries de finançament a l’emprenedoria. 

D’una banda, el passat dilluns 2 de desembre es va fer entrega dels premis d’ASCA (Acció Solidària Contra l’Atur) en un acte a la seu de l’entitat a Barcelona. El projecte ‘Carbó d’Ardenya i Gavarres’ va ser un dels 4 projectes premiats dels 21 que es van presentar a la convocatòria. 

D’altra banda, aquesta setmana la Fundació Hope Projects de Mataró ha publicat com a únic guanyador de la convocatòria 2013 el projecte liderat per Annaïs Pascual i Ricard Grabulosa, d’entre 27 propostes presentades. 

Actualment el projecte ja ha aconseguit donar feina a 5 persones a mitja jornada. Des d’Idària continuen treballant per tal d’aconseguir fer sostenible el projecte i construir la carbonera carrossada que els permetrà treballar al bosc. Podeu veure el vídeo que els responsables del projecte han penjat a Youtube i en el qual n’expliquen el seu estat actual. 

 

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.