ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Any de transició pel Bike Area MTB Racing Team
Dijous, 13 Febrer 2014 18:10

Any de transició pel Bike Area MTB Racing Team

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La temporada 2013 s’ha acabat pel Bike Area MTB Racing Team. Ha estat un any de transició després del súper 2012 que vam tenir amb l’ajuda d’un patrocinador fort. Vam ser segons al rànking d’equips català. Aquest any, amb un pressupost més modest, hem finalitzat setè equip català i primer Gironí.

Després de l’èxit de l’any 2012 amb l’ajuda d’un patrocinador fort, Bike Area MTB Racing Team fa balanç del 2013 descrivint-lo com un any de transició.

Enguany han finalitzat setens en equip català i primers en àmbit gironí.

Cal destacar el primer lloc el sots-campionat de Catalunya i el Bronze al Campionat d’Espanya d’en Pere Batllori en categoria Màster-50 i la gran progressió del local Arnau Donate en Cadets, passant de ser el 15è català al 2012 al 3er aquest 2013, aconseguint la tercera posició a la general de la Copa Catalana Internacional. En Màster-30 en Ramon Asgleyas ha fregat el podi a Girona tot l’any i ha finalitzat la Copa Catalana en 11è lloc de la general. Per l’Eduard Figueras i en Jan Canaleta ha estat un any de transició degut als seus estudis universitaris, tot i així han defensat amb esforç els colors del Club.

Per l’any 2014 han reforçat l’equip amb la incorporació d’en Cristian Collados, en José Leon Garcia, en Roger Gispert, en Marc Antoni Duch i l’Adrià Bachs en Sots-23.

Bike Area MTB Racing Team espera un 2014 ple d’èxits esportius que els permeti referents a Girona en quant a l’estructura de competició per al BTT i dona les gràcies als seus patrocinadors pel seu suport: Recuperacions Marcel Navarro i Fills, Càmping Tossa, Piscines Bragulat i Bike Area Llagostera.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.