ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Detingudes tres persones a Llagostera per tinença il·lícita d'armes
Diumenge, 09 Març 2014 09:34

Detingudes tres persones a Llagostera per tinença il·lícita d'armes

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Un cotxe patrulla dels Mossos a Llagostera en un foto d'arxiu Un cotxe patrulla dels Mossos a Llagostera en un foto d'arxiu
Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Llagostera van detenir el passat 5 de març tres persones, d’edats compreses entre els 36 i 51 anys, veïnes de Girona, Bescanó i Cassà de la Selva respectivament, com a presumptes autores d’un delicte de tinença il·lícita d’armes i explosius.
 
Els fets van succeir al voltant de dos quarts de sis de la tarda del mateix dia a Llagostera quan una patrulla de mossos de paisà, que efectuava tasques de seguretat ciutadana per les urbanitzacions, va detectar un cotxe que circulava molt lentament per diversos carrers.
 
Els mossos van fer un discret seguiment del vehicle i es van adonar que anava passant per les diverses urbanitzacions, com si els ocupants fessin algun tipus de vigilància a les cases.
 
Davant aquesta sospitosa actitud, els mossos, juntament amb una patrulla de la polica local van aturar el cotxe per identificar els tres ocupants, dos homes i una dona. A la part posterior del turisme van localitzar un revòlver del calibre 22 i quaranta-vuit cartutxos de munició.
 
Cap dels tres ocupants va justificar la procedència de l’arma per la qual cosa van quedar detinguts per tinença il·lícita d’armes.
 
Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, van quedar en llibertat i passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan siguin requerits per l’autoritat judicial.
  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.