ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Imputat un matrimoni per recórrer multes identificant com a conductora la seva mare difunta
Dimecres, 12 Març 2014 14:40

Imputat un matrimoni per recórrer multes identificant com a conductora la seva mare difunta

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Imputat un matrimoni per recórrer multes identificant com a conductora la seva mare difunta Imatge d'Arxiu. Foto radar velocitat a Llagostera
Els Mossos d’Esquadra van imputar el passat dilluns, 3 de març, un matrimoni de Barcelona format per un home, de 58 anys, de nacionalitat espanyola i una dona, de 48 anys, també de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de deu delictes de falsificació documental.
 
Els fets es remunten al mes de juliol de 2008 quan el vehicle a nom de l’home imputat va ser captat per un radar del Servei Català de Trànsit (SCT) a Llagostera circulant a més velocitat de la permesa. Dies més tard, el mateix vehicle va cometre dos infraccions més de velocitat de caràcter greu a Puig-reig i, novament a Llagostera. D’altra banda, entre desembre de 2011 i setembre de 2013, un vehicle a nom de la dona imputada va ser captat i denunciat en set ocasions per circular amb excés de velocitat per Sant Just Desvern, Castell-Platja d’Aro i Caldes de Malavella. En aquest sentit, les set infraccions van ser de tipus greu per la gran diferència entre la velocitat del vehicle respecte a les velocitats màximes de les vies.
 
En total, els vehicles a nom de l’home i de la dona imputats van acumular deu infraccions per excés de velocitat. En tots els casos, el matrimoni va presentar recurs davant del Servei Català de Trànsit on al·legaven que qui conduïa era la mare de l’home imputat. Davant d’aquestes afirmacions, els agents van fer gestions per identificar i localitzar la presumpta infractora però van constatar que la data de defunció de la dona era anterior a la primera infracció de trànsit.
 
Davant d’aquets fets, els mossos van imputar el matrimoni pels deu delictes de falsedat documental i van reactivar els expedients sancionadors administratius els quals comporten multes econòmiques i la pèrdua de punts del carnet de conduir.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.