ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Escalfa motors el Multireferèndum 2014
Dijous, 03 abril 2014 10:07

Escalfa motors el Multireferèndum 2014

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El Multireferèndum 2014 convida als ciutadans a emetre el seu vot sobre cinc assumptes d’especial interès que afecten la vida de les persones del nostre país aprofitant les Eleccions al Parlament Europeu del proper 25 de maig.
Les preguntes aniran  relacionades  amb la Línia de Molt Alta Tensió (MAT), la sobirania energètica, els cultius i aliments transgènics, el dret a referèndum per les Iniciatives Legislatives Populars i el deute il•legítim contret per l’Administració.
Podran votar tots els habitants de Catalunya majors de 16 anys. Hi haurà diverses formes de votar: a través d’Internet, de forma anticipada i, sobretot, en meses especials habilitades a prop dels col•legis electorals durant la jornada.

El Multireferèndum és una idea inicial de la Plataforma Som lo que Sembrem i la Plataforma Aturem el Fracking. Si voleu col•laborar en l’organització, envieu un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Participants a la conversa

  • Convidat (Dr. Sureda.)

    Permalink

    El Multifeferèndum serà una gran oportunitat per manifestar les inquietuds i preocupacions reals dels ciutadans davant els problemes del dia a dia, d´avui i de demà.
    Esperem que els polítics en preguin nota!.
    Dr. Sureda. Centre d´Interpretació de la Sostenibilitat i del seu Paratge Natural.
    Mas Roig

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.