Publicat per  Jun Ying
Valorar aquest article
(3 Vots)
Una primera volta invictes Jun Ying

A falta de tres jornades i una lliga molt ajustada, el CB Llagostera se la jugava davant l’afició i no va fallar. Guanyat al Farners amb un resultat de 69-53, assoleix una altra volta invicte (ja ho va fer a la primera fase) i posa l’ascens molt a favor, obtenint un cert marge d’error.

Els dos equips van sortir forts, començant amb un 5-0 a favor del Llagostera, que el Farners va saber donar la volta amb un 0-6. L’alternança es va trencar, i el Farners mai més es tornaria a posar per davant, arrel de dos triples (Ortiz i Albertí) i una cistella del mateix Ortiz, que marcaven de nou diferencies. Als dos darrers minuts, el parcial va ser de 9-4 i el Llagostera que començava amb un 22-10.

Un segon quart on es preveien la importància i el protagonisme que prendrien els tirs lliures, el CB Llagostera va encadenar un 7/18, va augmentar la intensitat en defensa i va trobar les millors opcions per anotar i així poder augmentar diferències. Per l’altra banda, el CB Farners amb un 6/16 des de la línia de tirs lliures i només tres cistelles en joc (5 punts de Colomer i 2 de Masó) permetien marxar al descans amb un resultat de 42-23 que pintava molt bé pels interessos llagosterencs.

En la represa, un altre parcial marcat per les faltes i els tirs lliures (7/10 i 6/12 respectivament) van ocasionar un joc poc fluid. D’aquest fet en resulta el parcial baix de 12-13 i el Farners que li costava acostar-se.

Ja en els darrers 10 minuts, el marcador reflectia 54-36, cosa que havia de semblar un quart de tràmit. Tot va ser així fins el minut 5, llavors, un Farners que semblava tocat, va tornar per encadenar un parcial de 2-12, posant l’ai al cor als llagosterencs, que només guanyaven de 9 punts a falta d’un minut. Llavors, a base de tirs lliures (7/8) i rebots el Llagostera recuperava un marge considerable i marcava un darrer parcial de 9-2, que situava el 69-53 final.