Imprimir aquesta pàgina
Dissabte, 19 abril 2014 08:27

El MIC Integra a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Després de l’èxit viscut en l’anterior edició, enguany es repeteix l’experiència del MIC Integra, dirigida a persones amb discapacitat. En aquesta ocasió, la competició se celebrarà aquest dissabte al Camp de la Unió Esportiva Llagostera, tot i que les semifinals i la final –igual que en la resta de categories del MIC- es jugaran a l’estadi de Palamós. Kiko Casilla, porter del RCD Espanyol, és el padrí en aquesta segona edició.

La pilota començarà a rodar a partir de 2/4 de 10 del matí i encadenarà un total de 18 partits en la seva fase classificatòria. Aquesta fase es tancarà amb un dinar de tots els participants a la zona esportiva de Llagostera. La fase final es traslladarà a Palamós on, a partir de 3/4 de 5 de la tarda, se celebraran les semifinals al camp annex a l’estadi i, a 1/4 de 7 de la tarda la final al mateix estadi.

En aquesta segona edició, el MIC Integra comptarà amb la participació de 14 equips, dos més que l’any passat. La principal novetat serà la participació d’un conjunt format per futbolistes amputats, dirigits per l’olotí Zacarias Oualit que ha estat el màxim impulsor d’aquesta disciplina.

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013