ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Generalitat i l’Ajuntament de Llagostera acorden la millora i el traspàs de la travessera de l’antiga C-65
Dissabte, 31 Maig 2014 22:12

La Generalitat i l’Ajuntament de Llagostera acorden la millora i el traspàs de la travessera de l’antiga C-65

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
La Generalitat i l’Ajuntament de Llagostera acorden la millora i el traspàs de la travessera de l’antiga C-65 Marc Sureda

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, han signat avui el conveni de col·laboració que recull el traspàs de la Generalitat a l’Ajuntament de la travessera de l’antiga C-65 (C-65z) al seu pas pel municipi i l’execució d’obres de millora i d’integració de la via a la trama urbana. Aquest conveni respon al canvi de funcionalitat de la travessera, que ha perdut la seva condició de carretera, per l’existència de la variant de la C-65, i actualment forma part de la xarxa viària municipal.

Així, l’acord preveu el traspàs d’un tram d’1,2 quilòmetres de longitud, des de la sortida de l’enllaç est de la variant de Llagostera fins a la intersecció amb la carretera C-253a. Aquest traspàs es farà efectiu un cop finalitzin les obres per a millorar i adequar la via a l’entorn urbà pel qual discorre. Aquests treballs, que tenen un termini d’execució de nou mesos, comportaran una inversió conjunta de 2,6 MEUR –a finançar aproximadament al 50% per part de cada administració. 

El Departament de Territori i Sostenibilitat serà l’encarregat de la licitació, adjudicació i execució de les obres. Es preveu que els treballs es licitin pròximament. La signatura ha tingut durant la inauguració del Centre d'Interpretació de Can Caciques. Dilluns us oferirem un vídeo resum de l'acte. 

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.