ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comprar al barri té premi!
Dimecres, 04 Juny 2014 11:57

Comprar al barri té premi!

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
Comprar al barri té premi! Ajuntament de Llagostera

Llagostera participa, juntament amb 22 municipis més de Catalunya, en un campanya conjunta de dinamització comercial per potenciar el comerç de proximitat i premiar els clients sota el lema “Comprar al barri té premi”.
Fins al 22 de juny, totes les persones que comprin als comerços adherits a la campanya opten a guanyar un premi aportat per cadascun dels barris participants.
El premi que ofereix Llagostera inclou una visita guiada pel nucli antic i patrimoni arquitectònic del municipi per a dues persones i un lot de productes del poble.
La campanya es dur a terme als municipis de Besalú, Centelles, el Vendrell, Figueres, l’Arboç, la Bisbal d’Empordà, la Pobla de Segur, la Selva del Camp, Llagostera, Lleida, Mollerussa, Roda de Ter, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Torelló, Tortosa, Ulldecona, Vic i Vilanova del Camí.
Aquesta és la quarta edició de la campanya que compta amb la col•laboració d’un total de 1.479 comerços. La campanya forma part de la Xarxa de Barris amb Projectes, dins el Pla de barris que impulsa la Generalitat de Catalunya.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.