ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Queden 10 dies per salvar 4.000 arbres abandonats
Dimecres, 25 Juny 2014 08:38

Queden 10 dies per salvar 4.000 arbres abandonats

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La campanya de micro mecenatge per intentar salvar 4.000 arbres dels Vivers Mediterrani de Llagostera encara la recta final. A data d’avui han aconseguit 1.542 euros dels 5.000 que s’havien proposat per a poder salvar aquest arbres que no podran superar el l’estiu si no reben les atencions que necessiten. La pèrdua d’aquests arbres implica renunciar als beneficis ecològics equivalents a 40.000 m2 de bosc.

La principal activitat dels Vivers Mediterrani de Llagostera era el conreu d’arbres autòctons per a obres públiques: parcs i jardins, places, carrers, avingudes i carreteres. Del 2004 al 2006, l'empresa va invertir en unes instal·lacions modèliques i va anar comprant milers d’arbres per “engreixar-los” fins a tenir la mida necessària per poder ser venuts, un procés que dura uns 7 anys de mitjana. Dissortadament, la crisi va afectar profundament el sector i moltes obres emparaulades varen quedar en no res.

La campanya per salva els arbres l’ha impulsat la Fundació Hope Projects des de Verkami amb la col·laboració de l'empresari llagosterenc Emili Raset, propietari dels vivers. Tots els diners recollits es destinaran a comprar l'adob i el substrat, pagar els jornals dels treballadors i l'electricitat per les bombes de reg. Podeu fer les vostres donacions des daquí. Només queden 10 dies!

 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.