ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Èxit de participació de la 1ª Tirada al plat benèfica contra el càncer
Dimarts, 22 Juliol 2014 08:44

Èxit de participació de la 1ª Tirada al plat benèfica contra el càncer

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Èxit de participació de la 1ª Tirada al plat benèfica contra el càncer Eva Rius

El passat diumenge 20 de juliol es va celebrar al Camp de Tir La Falguera de Vilopriu la primera tirada al plat benèfica contra el càncer organitzada per l’equip femení de tir al plat Centralcaza Dones.
Un total de 71 participants y 25 esquadres va fer que la tirada fos tot un èxit tot i les inclemències del temps. És la primera vegada que es celebra a Catalunya una tirada al plat solidària per l’ajut al malalt del càncer.
Quatre tiradors van aconseguir trencar 25 plats: Xavier Lozano Fernández, Angel Fernández Genicio, Lluís Vila Cabero i Marc Girona Hernández. Després del desempat la classificació va quedar de la següent manera: Campió Marc Girona amb 25+22. Segon classificat Angel Fernández Genicio amb 25+19+1. Xavier Lozano va ser el tercer classificat con 25+19+0 plats. El quart lloc va ser per Lluís Vila amb 25+16 plats que va ser també el que es va emportar el premi al tirador que més plats va trencar en les seves millors 4 sèries: 95 plats. 
 L'acte de lliurament de premis va començar guardant un minut de silenci en honor i respecte al company tirador Don Francisco Machado Montero, mort recentment, president del Club de Tir de Malgrat de Mar "La Gavina", que tant va fer pel suport a la projecció del tir i especialment a l'equip femení.
La major part dels beneficis de la jornada es varen entregar en el mateix acte, a la fundació per la compra de dues cadires higièniques i la resta es va entregar directament a una persona afectada pel càncer de mama.
Tot l’equip ha quedat corprès per els actes de solidaritat i bona voluntat de tots els que d’alguna manera varen participar a l’esdeveniment i mostren el seu agraïment i satisfacció al respecte.
Autor Galeria fotogràfica: Eva Rius

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.