El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines presentarà al VOL Espai Gastronòmic un nou producte elaborat amb botifarra dolça, com a resultat de la feina de recerca i innovació que duu a terme el col•lectiu. La presentació es farà en forma de degustacions el dissabte, 1 de novembre, entre les 11 del matí i les 6 de la tarda.
A partir de les 11 del matí es faran presentacions d’1/4 d’hora de durada a grups d’un màxim de 25 persones. S’explicarà l’origen del producte gràcies a la tasca d’innovació que es duu a terme des del col•lectiu dels carnissers i se’n farà una degustació acompanyada d’una copa de cava.
Es tracta d’una reinterpretació feta pel col•lectiu de carnissers d’un producte molt tradicional elaborat amb una base de botifarra dolça i del que se’n poden fer múltiples versions en funció dels complements que es facin servir sobre la base original.
La Carnisseria – Xarcuteria Carns Esteve de Llagostera forma part de la iniciativa i us convida a tots a assistir a aquesta degustació tant innovadora i interessant.
Dimarts, 28 Octubre 2014 20:35
Per Tots Sants, dolços de botifarra dolça!
Publicat per Elena Trullàs
Publicat a
Agenda
Comentaris