El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines va presentar al VOL Espai Gastronòmic un nou producte amb quatre elaboracions diferents partint de la botifarra dolça en forma de panellet en el marc de les Fires i Festes de Girona. Més de 600 persones van tastar les noves elaboracions en grups de 25 durant tota la jornada de l’1 de novembre.
El Gremi va preparar per a l’ocasió 2400 tastets en forma de panellets de quatre varietats: un fet amb Figues, xocolata blanca i avellanes; un amb Xocolata negra i festucs; un amb Taronja, pebre vermell i coco; i un altre amb Panses i ametlles. La base de les quatre elaboracions era comuna: carn magra de porc, sucre, sal, canyella i llimona. Les degustacions dels nous productes es van acompanyar d'una copa de cava, i d'una explicació de l'elaboració per part dels carnissers.
La carnisseria llagosterenca Carns Esteve ha participat activament en l’organització de la jornada.
Podeu veure’n imatges a la galeria següent:
- No s'han trobat comentaris
Comentaris