ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comencen les obres del mirador de la torre de la presó de Llagostera
Dimarts, 11 Novembre 2014 14:00

Comencen les obres del mirador de la torre de la presó de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Comencen les obres del mirador de la torre de la presó de Llagostera Canal Ajuntament

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs del projecte d’adequació de la torre de la presó de Llagostera per convertir-la en un mirador. La finalitat és que aquest mirador sigui un reclam turístic, que posi en valor la qualitat paisatgística del municipi i el seu patrimoni històric.
Les obres preveuen la instal•lació d’una plataforma metàl•lica a la part superior de la torre a la qual s’hi accedirà a través d’una escala per l’interior de la torre. L’accés al mirador a través de l’interior de la torre “permetrà entendre molt millor la seva configuració original i les transformacions que ha sofert al llarg del temps.”, segons ha explicat el regidor de Cultura Josep Aliu.
La torre forma part del conjunt del castell i les restes de la fortificació del segle XIV. Aquest conjunt està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).
El mirador complementarà les actuacions de millora i promoció del Nucli Antic amb l’objectiu de convertir-lo en un pol d’atracció turística i dinamització econòmica.
Es preveu que les obres finalitzin a finals d’aquest mes de novembre.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.