ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Comunicat oficial de la Penya Els Canyeros U.E. Llagostera
Dimecres, 12 Novembre 2014 11:00

Comunicat oficial de la Penya Els Canyeros U.E. Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)

Estem farts de sentir rumors i comentaris falsos, sobre el perquè vam crear aquesta nova Penya de la U.E.Llagostera. Per tant, aquí, us explicarem de forma breu i concisa, els nostres motius.

El motiu principal pel qual la vam crear, és la poca afluència de públic (en aquestes últimes temporades) a la Zona on teníem l'afició que hauria d'animar a l'equip. Així tota la gent futbolera (que n'hi ha molta) de la urbanització "La Canyera", que és on hi tenim la nostre seu, podrien venir. Un altre motiu, era per mirar de fer algun desplaçament a fora (cosa que costarà bastant), ja que en la última temporada, als partits de fora, sempre hi anaven els "3" mateixos.

El tercer motiu, seria per poder fer un autocar, perquè la gent gran i les famílies que volguessin, poguessin anar a veure a la U.E.Llagostera a Palamós, sense cap tipus de necessitat d'agafar el cotxe i així evitar qualsevol problema, ja fossin multes, accidents, etc... També tenim algun motiu de pes, però com que som gent com déu mana i ens agrada fer les coses a poc a poc, però ben fetes, creiem que no és el moment (ni ara, ni mai) de treure "draps bruts". Però si que us exposarem un quart motiu. La vam crear per ser un número més gran d'aficionats per anar a animar a la nostra U.E.Llagostera i d'aquesta manera, fer més pinya i poder complir allò que es diu... Quants més serem, més riurem!

Per acabar, volem deixar ben clar a tothom, que en cap cas s'ha fet aquesta Penya, per putejar o fer anar malament, a l'altre Penya que ja existia. En aquest cas, ens estem referint, com tots sabreu, a la Penya Els Golfus. o sigui, que ja podeu parar de fer córrer aquests rumors, perquè són totalment falsos i sense cap tipus de fonament.

Atentament

Penya Els Canyeros U.E.Llagostera.

 

 

Participants a la conversa

  • Convidat (Acetilsalicílic)

    Permalink

    Bon dia,
    em sembla correcte que feu un comunicat per justificar les vostres raons per crear la vostra penya. El que em sembla incorrecte, és que en un "comunicat oficial" (tal com vosaltres anomeneu) parleu de no "treure draps bruts", això pressuposa que n'hi ha, també escriviu "putejar", una paraula, crec, poc elegant en un comunicat oficial.
    Sembla que teniu bona intenció, però les formes us fallen. Un escrit així, publicat, penso que hauria d'haver estat molt més curós.

    Tan sols és una opinió, o una crítica constructiva, sense ànims d'ofendre a ningú.

  • Convidat (auvanoi)

    Permalink

    el principal motiu es que el hivern el bar cañera tururu!!!!! aquet es el motiu pruncipal,la resta pura façana!!!

  • Convidat (Jordi Salvi)

    Permalink

    Sóc en Tavi implicat del bar de la Canyera. Amb sap molt de greu aquests comentaris, des de la meva família desitjaríem que separéssiu el bar la Canyera de la penya els canyeros.

    Atentament,


    Tavi

  • Convidat (Fora)

    Permalink

    Vaja tela!! Quina manera de rajar!! no em sembla gens correcte aquest comunicat, i més quan estem parlant d'atacar a l'afició del mateix equip!!
    Ho sento molt, però no hi estic gens d'acord amb els draps bruts que es treuen aquí de cara a la galería.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.