ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament recull 42 propostes ciutadanes per incorporar al pressupost municipal del 2015
Dijous, 13 Novembre 2014 18:36

L’Ajuntament recull 42 propostes ciutadanes per incorporar al pressupost municipal del 2015

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)
L’Ajuntament recull 42 propostes ciutadanes per incorporar al pressupost municipal del 2015 Canal Ajuntament

Amb l'objectiu d'elaborar un pressupost adaptat a les necessitats i reptes de Llagostera, garantint als ciutadans el seu dret a estar informats i prendre part del procés, aquest dimecres s’ha organitzat un procés participatiu, per recollir propostes ciutadanes.
“Aquest taller és el quart que es celebra anualment a Llagostera i es fa amb la voluntat de permetre complementar els criteris polítics i tècnics amb la recollida de propostes ciutadanes” tal i com ha destacat el regidor d’Hisenda i participació ciutadana, Ramon Soler.
La majoria de propostes han arribat telemàticament mitjançant un formulari web accessible des http://tallers.llagostera.cat/pressupost/form.php
En total s’han recollit 42 propostes sobre 4 grans àmbits que fan referència bàsicament a les persones, a l’urbanisme i el medi ambient, a l’economia i a la promoció del municipi de Llagostera.
Totes les propostes recollides seran analitzades per l’equip de govern per tal de valorar-ne la viabilitat i, si s’escau, incorporar-les al pressupost municipal.
A l’inici de la sessió el Regidor d’Hisenda i participació ciutadana Ramon Soler, va donar compte del grau d’execució de les propostes recollides l’any anterior. De les 46 propostes, 30 s’han executat, 13 s’hi està treballant i 3 han estat descartades.
L’acte ha tingut lloc a la sala polivalent del centre cultural Can Roig.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.