ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Icatel, primer operador català a Llagostera
Dilluns, 17 Novembre 2014 21:18

Icatel, primer operador català a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Fundada el 2006 Icatel té més de 7 anys d’experiència amb empreses i disposa d’una cartera de clients de diferents sectors, com la indústria o l’hostaleria, que arriba fins als 1.500 clients professionals. Funcionant com a filtre, Icatel pacta un preu amb els seus clients i posteriorment s'encarrega de facturar als operadors. Amb aquest plantejament, és Icatel la que s'encarrega de reclamar i solucionar qualsevol incidència amb l'operador, com errors de facturació o recàrrecs, estalviant la gestió del conflicte a les empreses clients.
És la primera vegada que un operador de telefonia català ofereix aquest servei a mida, que és fàcilment configurable des del lloc web amb una senzilla calculadora de tarifes. En ella l’usuari pot determinar quants minuts i dades utilitzarà cada mes. A més a més si l’usuari no necessita algun dels dos components de la tarifa, aquest no està obligat a seleccionar un consum mínim com passa en altres configuradors  dels grans operadors.
Per més informació podeu passar pel carrer Camprodon nº 2, trucar al 972 831000, enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o directament des del seu web http://www.icatel.cat/particulars/fabrica-teva-tarifa.html


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.