ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones
Dijous, 20 Novembre 2014 22:21

Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
L’Associació Dones d’Arreu de Llagostera organitza amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones una exposició d’art denúncia a Llagostera per conscienciar a la població de la necessitat d’implicar-se en la lluita contra els maltractaments i de no girar l’esquena davant un cas de violència masclista. En el muntatge que porta per lema Si ho veus, No passis de llarg! han col·laborat quatre artistes vinculats amb el municipi ( Ció Abellí, Alba Barceló, Marc Ortín i Norman Sánchez) i les obres , que recullen mostres dels diferents tipus de violència masclista ( la psicològica, l’econòmica, la sexual, la física i la verbal ), s’exposaran a partir d’aquest dissabte i durant la setmana que ve als aparadors d’una quinzena de botigues del municipi.

Els actes arrenquen demà amb l’obra de teatre “Tres relats de vida. Dones protagonistes” al Teatre Casino llagosterenc a partir de les 20:30 que s’inclou en la Mostra de Teatre Inclusiu organitzada pel Grup de Gènere i Interculturalitat de la coordinadora d’ONG solidàries. Aquesta obra de teatre porta a escena històries reals molt colpidores i reivindicatives de tres dones ( una xilena, una senegalesa i una marroquina) que resideixen a Catalunya.

Dones d’Arreu és una associació que treballa per potenciar el paper de la dona en els diferents àmbits socials del municipi i per fomentar la participació activa de les dones procedents de diferents culturals així com trobar espais d’intercanvi d’experiències.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.