ELPOLLTV

Dic15052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Cinc escolars de Llagostera premiats per les seves idees per salvar el planeta
Dimecres, 14 Gener 2015 17:49

Cinc escolars de Llagostera premiats per les seves idees per salvar el planeta

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, i la regidora d’Educació, Anna Hereu, acompanyats del responsable del Servei Municipal d’Aigües, David Salazar, han lliurat els premis del Concurs Internacional de Dibuix Infantil que aqualia, l’empresa que gestiona el cicle integral de l’aigua del municipal, convoca cada any amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. Mireia Miró, Arnau Ortega, Achwak Dari, Franc Riba i Iker Sagués, de l’escola Lacustària, han estat guardonats com a finalistes en la dotzena edició del certamen, que sota el lema “Explica'ns la teva aventura per salvar el planeta”, tenia com a objectiu reflexionar sobre la importància de l’ús de l'aigua de forma responsable i eficaç. Com a premi, els joves alumnes han rebut un joc educatiu El Món Submergit per a cadascun.

En aquesta edició, els escolars han participat a través d'internet i havien de muntar un collage que servís de base per preparar un breu relat que girés entorn de la gestió eficient i racional de l'aigua.

En aquest sentit, el cap del Servei Municipal d’Aigües, David Salazar, ha valorat l’èxit que un any més ha tingut la iniciativa ha tingut a Llagostera, marcat per la posada en funcionament de l'edició en format digital, que “no tan sols suposa aprofitar les possibilitats que ofereix les noves tecnologies i amb les quals els més joves cada vegada estan més familiaritzats, sinó que a més contribueix al desenvolupament sostenible, estalviant en consum de paper”.

Per la seva banda, l’alcalde ha destacat aquesta iniciativa, que permet apropar als més petits el servei públic que es presta de l'aigua, recurs que cal cuidar i utilitzar de forma responsable. Fermí Santamaria també ha fet èmfasi en la gran creativitat de tots els participants, capaços de “crear la seva pròpia història de com fer un ús intel•ligent de l'aigua en el seu entorn, en el seu col•legi i a casa seva”.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.