ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Ple ordinari del mes de gener
Divendres, 30 Gener 2015 11:42

Ple ordinari del mes de gener

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

El primer ple ordinari del 2015 celebrat aquest dimecres 28 de gener, ha servit per aprovar el nomenament dels membres que formaran part del Consell Social Municipal, on hi ha representació de tots els grups municipals. Tots els grups van votar-hi a favor. Durant el transcurs del ple es va donar compte de la delegació de la potestat sancionadora en matèria de trànsit urbà a l’organisme autònom de la Diputació de Girona, Xaloc. 

 

Participants a la conversa

  • Convidat (jubilat)

    Permalink

    Es deu a algun motiu especific aquesta delegació de la potestat sancionadora en materia de transit urbà a l´organisme autònom de la Diputació de Girona , Xaloc ?.
    Estaria agrait que algu m´en fès cinc centims. :o:o

  • Convidat (bes)

    Permalink

    Volem el parc per gossos estaría molt be i no tindrem que anar per el poble vigilant les senyals de gossos no . No pots anar en lloc amb el gos pq siempre hi algu tocan els nassos , el gos va suelto las de lligar..... D aquesta manera el gos esta deslligat en el parc i tots tranquils , hi menys defecacions pel carrer que ja esta be la tontería, ahhh que un cop facin els parcs els propietaris están obligats ha recullir els "regals" que deixen el seus gossos

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.