ELPOLLTV

Dic08052024

Back Estàs aquí:Inici Notices El llagosterenc Sergi Miquel Valentí nou secretari general de la JNC
Dilluns, 02 Març 2015 07:23

El llagosterenc Sergi Miquel Valentí nou secretari general de la JNC

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
El llagosterenc Sergi Miquel Valentí nou secretari general de la JNC @martapascal
El llagosterenc Sergi Miquel Valentí, ha sigut escollit nou secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya. Aquest cap de setmana s'ha celebrat el XVIII Congrés de la JNC a Mataró on l'han escollit amb el 72.32% dels vots. Sergi Miquel ha estat el primer candidat a la presidència de l’organització política juvenil escollit per primàries a través de vot electrònic i obert a tota la militància. En el seu discurs com a nou secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Sergi Miquel, ha encoratjat als militants a “sortir, treballar i guanyar el país que hem somniat”. El secretari general també ha assegurat que “aquesta nova JNC té les piles carregades i amb molta força per fer feina” i per "regenerar, pensar i comunicar". D’aquesta manera, Sergi Miquel vol fer una organització “més dinàmica, transparent i on el debat sigui una gran eina. Volem passar de ser una organització independent, a una organització d’Estat quan acabi aquest camí. Hem de definir el nou horitzó de Catalunya”. El nou secretari general, també ha destacat “la importància del 24 de maig per apuntalar el procés als pobles, viles i ciutats de Catalunya on, la JNC, ha de tornar a ser la principal força municipalista juvenil”. A més, assegura que “El 27 de setembre, demostrarem al món que volem ser un Estat d’Europa”. Sergi Miquel és regidor de Joventut (CiU) de l'Ajuntament de Llagostera des de les passades eleccions municipals.


Participants a la conversa

  • Convidat (vilatà)

    Permalink

    Felicitats Crack!! un llagosterenc que arribarà lluny!

  • Convidat (un que passava per aqui)

    Permalink

    Un polític professional. Arribarà lluny sigui per bo o per dolent, només l'hi heu de donar uns ideals i una manera de fer que ell ja ho defensarà.

  • Convidat (Un altra que passava)

    En resposta a: Convidat (un que passava per aqui) Permalink

    Una crítica molt raonable, sí senyor. Acaba d'arribar i ja ens el carreguem, per si de cas.
    Mira que n'és de dolenta l'enveja!!! És una llàstima per al país i el mon sencer que gent com tú s'hagi professionalitzat en la crítica barata des del sofà de casa, talents com el teu son necessaris per canviar el món. Ànims!!

  • Convidat (Yoli)

    Permalink

    For president!

  • Convidat (Golafre)

    Permalink

    Les ulleres de cul de got no l'ajuden. De tota manera, anims per tot el que li ve a sobre

  • Convidat (itotl)

    Permalink

    Quina ambicio tenen els germans Miquel-Valenti, de Can Fabtegas de la Bruguera Baixa, per ocupar llocs publics i de rellevancia. S' en recordem dels seus, o es mes bo per tenir un carrec public/privat. Els seus carrecs poden decidicir
    Positivament o negativament vers la gent de peu pla.
    Avui en dia els carrers depenent de molta gent, les seves
    decisicions a favor o encontre. Un altre el carro de la politica, ajuda el poder i els contactes, quines espiracions,
    del Butlleti cultural del poble a regidor i ara a Secretari de politic. Perque tanta ambicio almenys dos dels germans dels cognoms. Per manar ja en saben i a vegades se'ls menja la prepotencia de negocions, ara s'enten que a la casa pairal i hagin tants timbres. Amb l' experiencia aquesta edat que tenen i el bagatge i les paraules de respecta ja no s"en recorden. Les bones relaciones ajuden per tenir padrins i la gent de peu pla espevilat. Quina mala edat i uforiria tenen a la trentena. Recordara la gent del poble o vol fer com PAblo Iglesias, o despres tenir feina segura i bona posivio:(

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.