ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices ERC Llagostera obre el diàleg amb els llagosterencs
Dimecres, 18 Març 2015 13:04

ERC Llagostera obre el diàleg amb els llagosterencs

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

ERC de Llagostera vol conèixer de primera mà allò que preocupa els llagosterencs i aclarir tots els dubtes que la població tingui sobre el grup que es presenta a les properes eleccions municipals. Segons ha informat ERC Llagostera “en la línia de transparència màxima que vol practicar Esquerra Republicana en la seva actuació, s’espera arribar al màxim de la població, obrint un espai de diàleg per formular les preguntes o suggeriments que es creguin convenients” . Per fer-ho s’ha habilitat un blog accessible des d'aquí. ERC Llagostera es compromet a respondre, de manera oberta totes les preguntes.


Participants a la conversa

  • Convidat (Independència)

    Permalink

    Una pregunta: per que no heu fet res en 4 anys? ( o 8 segons com es miri), per que no hi ha hagut practicament cap activitat ni informació de cara al poble? FA una mica de pudor això de correr a fer-se els simpatics a dos mesos de les eleccions.

  • Convidat (Toni Navarro - ERC Llagostera)

    En resposta a: Convidat (Independència) Permalink

    Com vam dir a la notícia, ens agradaria que les preguntes les adrecéssiu al nostre bloc. Malgrat que demana un nom, no cal posar-lo o se’n pot posar un d’inventat, si es vol mantenir l’anonimat. L’únic que demanem és que el diàleg es faci amb respecte cap a les persones, un respecte que ens comprometem a mantenir en tot moment.
    Fent-ho al nostre blog tindreu en tot moment les preguntes i respostes, que, en fer-ho per escrit, genera un compromís amb la població difícil d'eludir.
    Dir això, i si no us importa, us respondrem al nostre blog. Hi podeu accedir anant a:
    http://blocs.esquerra.cat/toninavarro.

  • Convidat (jubilat)

    Permalink

    (Independència ) . Massa que han fet assistint als Plens. Poca cosa tenen a fer , si als Srs de CiU no els interessa." Mal endèmic de les majories absolutes ".
    No fa gens de pudor. Tots el partits es fan els simpatics quan s´acosten les eleccions.

  • Convidat (Gall d' indi)

    Permalink

    Ara els hi agafen les presses per agafar vots com sigui, uns quants mesos abans de les eleccions... se us veu el "plumero"

  • Convidat (Gat)

    En resposta a: Convidat (Gall d' indi) Permalink

    Se'ns ofereix la possibilitat d'opinar i decidir, i encara ens queixem. Sóc molt crític amb moltes coses d'Esquerra, però aquesta la veig una iniciativa fantàstica. Ja va essent hora que el poble participi, i que no tot es decideixi a dit i des dels despatxos. Ja veurem com va, però de moment, s'estan guanyant el meu vot.

  • Convidat (mother)

    Permalink

    A veure si això funciona per què tot el de les sessions participatives que organitzava l'ajuntament, no ha servit per res. Vaig assistir-hi i entre els que hi erem comentavem que només s'aprovaven les mesures que volia l'ajuntament, era només una forma de fer el que volien, fent creure que podies opinar. I a més a més, pagant a una empresa externa... Segurament no hi haurà un canvi però sí que cal tocar la cresta als cacics de CiU, que estan portant l'ajuntament només per tenir contents als cuatre de sempre... suposo que no cal posar noms....

  • Convidat (ens prenen per tontos)

    En resposta a: Convidat (mother) Permalink

    I tant que si, en Toni Navarro ens demana la opinió . Quan era regidor de participació ciutadana d'en Postigo va fer moltes coses per escoltar la nostra opinió....pero ara no em venen a la memoria. Pero ara que és candidat segur que ho farà

  • Convidat (Pelroig)

    Permalink

    Ara volen dialogar? Després de 4 anys sense fer-ho amb ningú? va home vaaaaaaaa
    No hi anirà ni deu a dialogar amb aquests oportunistes.
    Visca ERC, però mai la de Llagostera

  • Convidat (Perrusoak)

    Permalink

    NAfarroa EZ !

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.