ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices CiU Llagostera segueix apostant per la participació ciutadana
Dilluns, 23 Març 2015 07:40

CiU Llagostera segueix apostant per la participació ciutadana

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

"Amb tu, Llagostera té futur". Aquest és el lema de CiU Llagostera al voltant del qual girarà la campanya electoral per a les eleccions municipals previstes pel proper 24 de maig. En un comunicat, l’alcaldable, Fermí Santamaria, ha explicat que “volem continuar treballant per el futur del poble amb la participació de tothom. Donant prioritat a les persones, fent una política de proximitat, seguirem apostant per la participació ciutadana i acostant l'ajuntament a tothom, tal i com hem vingut fent durant els darrers anys”. Des del web www.ciu.cat/llagostera ja s’han començat a recollir opinions i propostes dels llagosterencs que es completaran i debatran amb un taller participatiu presencial que servirà per definir el programa electoral. El taller tindrà lloc el dimarts 31 de març a les 21 h al local social de La Caixa i està obert al conjunt de la ciutadania. Paral·lelament des de fa unes setmanes CiU Llagostera ha celebrat diverses trobades i reunions amb persones, col·lectius i entitats del municipi per animar-los a participar activament en la definició del futur de Llagostera, ja sigui des de dins o des de fora. “Som conscients que hi ha molta gent vàlida que té ganes de treballar pel poble sense necessitat d’involucrar-se o identificar-se amb cap formació política i per això estem oberts a qualsevol tipus de col·laboració”, tal i com ha explicat Fermí Santamaria.


 

 

Participants a la conversa

  • Convidat (Llagostera powah)

    Permalink

    Bona feina des de l' Ajuntament. Seguirem recolçant a CIU:)

  • Convidat (empresari emprenyat)

    Permalink

    A aquest ajuntament només li importa la opinió dels tres empresaris de sempre... he sentit dir coses a aquesta gent sobre el poder que tenen a l'ajuntament que com a llagosterenc m'han fet sentir vergonya... El problema de Ciu llagostera és que quan un d'aquests crida ells abaixen el cap...

  • Convidat (un que passava per aqui)

    Permalink

    Jo continuu sense entendre quina concepció de la paraula participació tenen

  • Convidat (participant)

    Permalink

    L'any 2007 i el 2011 ja varen fer un procés de recollida de propostes. És un fet objectiu que les varen incorporar i ara fan el mateix. Es pot criticar la participació ciutadana, però n'han fet molta més que no pas els teòrics d'esquerres que nomes feine reglaments per dir com hem de viure i a l'hora de la veritat, fotien el que els donava la gana.

  • Convidat (un que passava per aqui)

    En resposta a: Convidat (participant) Permalink

    Jo amb l'entesa encara no era pel poble així que no se que va fer ni m'importa. El que veig és que CiU fa un procés participatiu en el que es crida a participar un cop l'any (pels pressupostos) on el procés participatiu no és res més que el que es fa ara: dieu-nos que voleu que n'agafarem el que ens sigui més còmode. Després fan la seva sense tenir en compte per res les veus crítiques (és el que comporta unes majories tant absolutes). El govern de CiU no està convidant a la participació constant i la inclusió de la gent en la política del dia a dia.

  • Convidat (un que passava per aqui)

    Permalink

    Per cert, algú sap perquè a la foto denuncia hi apareix un cartell de CiU???

  • Convidat (Redacció)

    Permalink

    Hi ha una acord amb els diferents partits polítics i l’ajuntament de no penjar cartells en zones que no estiguin degudament habilitades per fer-ho. Aquest es va penjar per error i es va retirar.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.