ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El candidat d'ERC de Llagostera critica la manca de diàleg de CiU
Dimarts, 31 Març 2015 07:20

El candidat d'ERC de Llagostera critica la manca de diàleg de CiU

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
El candidat d'ERC de Llagostera critica la manca de diàleg de CiU Joan Trillas / El Punt Avui

En una entrevista publicada a El Punt Avui, el candidat d'ERC a les municipals a Llagostera, Toni Navarro, destaca que “aquest mandat ha prevalgut la manca de diàleg de CiU”. Podeu llegir l’entrevista des d’aquí.


 

 

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (Deunidó)

    Permalink

    ERC de Llagostera no us heu donat compte que amb la tirada que ha tingut ERC a les catalanes haguéssiu pogut aprofitar fent una llista amb cara i ulls??? NAVARRO fa tuf a resclosit!

  • Convidat (baraba)

    Permalink

    Pels comentaris i sobretot pels noms he pogut identificar almenys a un treballador d'un ens públic i a un regidor... molt espantats debeu estar a Convergència... De fet això de tenir un alcalde que tot el que fa es picar a l'esquena i dir "si, si, oi tant" i quan ve la part contrária fer el mateix, potser ja se li ha vist el llautó. Jo no tenia gaire clar l meu vot, sabia que no votaria Ciu, però veient la por que li teniu a ERC, crec que aniré per aquí, a més a més és l'únic candidat independentista. Això dels cartells no ho sabia, tant que s'emplena la boca l'alcalde amb el dret a decidir, però li fa vergonya dir que és independentista, ja perdrà vots també per això... de fet encara que ho digues els que el coneixem de fa temps sabem que no ho és, però això ja és una altre història...

  • Convidat (Mercè)

    En resposta a: Convidat (baraba) Permalink

    Dialogar a crits no se si es la millor manera de fer poble, cadascú que en tregui les seves conclusions.

  • Convidat (cridaner)

    En resposta a: Convidat (Mercè) Permalink

    quins crits vols dir? pregunto des de la ignorància

  • Convidat (miki)

    Permalink

    A quin regidor i treballador et refereixes?? Ets vident?? O un fantasios?

  • Convidat (CiU4ever)

    Permalink

    L'Entesa ho va fer molt malament tot i CiU molt be tot. Llagostera es un poble molt tranquil i agrait i en Fermín mereix ser alcalde fins que vulgui perquè ès el millor. No s'haurien ni de fer eleccions i tot aquell que gosi criticar alguna cosa del govern municipal mereix ser difamat insultat i apedregat a la plaça com a escarment i exemple de bon veinatge.

    Si es presenten a les eleccions sabent que perdran i a sobre no s'afaiten que després no es queixin. Visca Fermí, Llagostera i no a l'Entesa!!!!

  • Convidat (Pepet)

    En resposta a: Convidat (CiU4ever) Permalink

    No crec que a en Fermi li agradin massa els comentaris despectius que fan alguns "suposats" fans de la seva candidatura. No és seu estil i ho ha demostrat moltes vegades.

  • Convidat (Gat)

    Permalink

    Força fermí!tornarem a guanyar :)

  • Convidat (jubilat)

    Permalink

    Sembla la canço de la Trinca. "No ens posem nerviosos, tranquil Jordi tranquil, que es la Guardia Civil tu tranquil. Sembla que algun amic dels escalfacadires esta una mica espantat i ja no sap per on anar ni que dir, nomès descalificar de forma barruera.Que guanyaran els escalfacadires, sens dubte, pero que els baixaran els fums tambè .Si no, el dia D feu el recomte dels vots. En Navarro tot solet don quatre voltes a la majoria dels actuals. ;)

  • Convidat (Adivina)

    Permalink

    Muchas promesas, y luego, cuando ganan, ahí se acaba todo.
    El problema se lo quedan otros.
    Empadronan a okupas, les dan ayudas, y el problema, se lo quedan los vecinos, sufriendo sus ruidos, basuras en la calle, muebles, maltrato a la zona verde, vecinal...que buen trabajo

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.