ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices “Tu tens alternativa!”
Dissabte, 25 abril 2015 10:35

“Tu tens alternativa!”

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Alternativa per Llagostera ha presentat aquest divendres al vespre a David Parron com a cap de llista per la candidatura a l’alcaldia de Llagostera.

Unes 40 persones s'han citat al Centre cultural Can Roig on la presidenta de l' Associació “Dones D’Arreu”, Lluïsa Fuentes, ha obert l’acte amb una detallada presentació del cap de llista d’Alternativa.

Parron ha iniciat la presentació donant les gràcies per la feina feta a Lluís Postigo, cap de llista d’Alternativa durant molts anys i alcalde de Llagostera el 2003-2007. Seguidament ha donat pas al balanç de la feina feta aquests darrers quatre anys a l’oposició. Ha donat comptes de les tasques negatives de l’actual govern i també ha fet esment de les positives.

Sota el lema “Tu tens alternativa!”, David Parron ha explicat les línies mestres del que presentaran al programa electoral. Millorar el compromís social o fer política d'habitatge que doni resposta a les necessitats de les persones amb dificultats econòmiques, han estat algunes de les propostes.

El cap de llista d’Alternativa per Llagostera ha finalitzat l'acte promocionant la República catalana lliure, demanant el compromís amb les polítiques d'esquerra, donant les gràcies a tota la llista que conformen Alternativa per Llagostera i fent-se una foto de grup.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.