ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Alternativa per Llagostera demana que es replantegin les obres de la carretera
Dijous, 07 Maig 2015 13:58

Alternativa per Llagostera demana que es replantegin les obres de la carretera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
El Grup municipal d’Alternativa per Llagostera ha demanat que es replantegi l’execució de les obres de la carretera en 5 fases, en lloc de les 3 previstes actualment. Segons Alternativa "les obres afecten de forma irreparable els comerços de la zona i causen excessives molèsties als veïns de tot el municipi”. Així mateix, mitjançant un comunicat, Alternativa per Llagostera considera que el finançament de les obres per part de la Generalitat no està garantit i lamenta que “en els 8 anys que CiU ha estat governant no ha fet res per accelerar l’execució de la rotonda a l’entrada del municipi”, fent referència a la rotonda projectada a la zona de Casa Blanca, inclosa en el projecte d’urbanització del SUD-11.

 

 

Participants a la conversa

  • Convidat (Veí)

    Permalink

    Ho dieu de veritat, això de replantejar les obres en 5 fases? ara és el moment? ara que els operaris porten 4 dies preparant la zona? i això no ho podríeu haver dit en alguna de les reunions que es varen fer pels veïns?.
    De moment, els veïns ens ho mirem amb certa "gràcia", ja veurem d'aquí uns dies si ens ha canviat l'humor....

  • Convidat (Ara)

    Permalink

    Ara us preocupeu de la carretera i dels comerços? A bona hora. Us felicitu fills. I la rotonda no s'ha pogut incloure en aquest projecte perque vosaltrus els entesus de l'Entesa la vau fotre en un projecte impossible de portar a terme. Deixeu de dir mentides i intoxicar la gent. Sí ja sabem que hi ha eleccions però la gent no es tonta i tenim memòria!

  • Convidat (veí)

    Permalink

    ai mare, quins penrots ben verds que tenen aquests d'Iniciativa. D'iniciativa res, cridòria sí, abans de les eleccions, què falson que són... ecs,

  • Convidat (veí)

    Permalink

    És ben bé que allà on no n'hi ha no en pot rajar, diu el refrany. Els hi va al pèl, sí senyor. Ara es queixen? Va, collons, que vagin amb bici i un sarró a comprar a la carretera i així els comerciants els ho agrairan sense tanta xerrameca!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.