ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Recta final de la campanya electoral
Dijous, 21 Maig 2015 09:01

Recta final de la campanya electoral

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)

El debat dels alcaldables organitzat per Llagostera Ràdio, ha encarrilat aquest dimecres a la nit, la recta final de la campanya electoral de les eleccions municipals previstes pel proper diumenge 24 de maig.

Han estat més de 3 hores on els caps de llista de les 4 formacions que aspiren a l’alcaldia de Llagostera, han exposat els seus principals punts de vista i propostes sobre diversos aspectes d’interès municipal. Estructurat en 4 grans blocs temàtics, pactats prèviament entre CiU, ERC, ALL i PP i amb torns cenyits per dues intervencions de 2 minuts i una minut final de rèplica, els candidats han quedat curts per poder explicar les seves propostes de futur. En les seves intervencions, Fermí Santamaria, alcaldable per CiU, ha volgut posar en valor la feina feta durant els darrers 4 anys destacant que la principal prioritat segueix sent el benestar de les persones de Llagostera i la creació d’ocupació. Toni Navarro, cap de llista d’ERC va defensar entre d’altres, la connexió del carrer Almogàvers amb el Canigó, David Parron d’Alternativa per Llagostera, va proposar més polítiques socials i d’habitatge i Óscar Álvarez, del Partit Popular, mesures encaminades a promocionar el municipi de Llagostera. Els 4 candidats van defensar la necessitat d’un nou geriàtric que millori les instal·lacions de l’actual residència Josep Baulida i garantir l’escolarització dels infants que vulguin accedir a la Llar d’Infants.

El públic assistent va poder formular preguntes als alcaldables, en directe i des de les xarxes socials. Properament us ofererirem el vídeo íntegre del debat.


 

 

 

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.