ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Vols ser casteller de Llagostera?
Dimarts, 14 Juliol 2015 18:54

Vols ser casteller de Llagostera?

Publicat per 
Valorar aquest article
(7 Vots)
Vols ser casteller de Llagostera? Marc Sureda
Un grup de joves de Llagostera té interès en crear una colla castellera local. Els interessats podeu dirigir-vos avui a les 20 h a la Plaça Catalunya i tots els dimarts de juliol i agost al mateix lloc i mateixa hora. La iniciativa compte amb el suport de l'Àrea de Cultura i l'Espai Jove Ca la Viudi de Llagostera.

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (Joan Sala)

    Permalink

    Qui serà l'anxeneta?

  • Convidat (Dossos amunt)

    Permalink

    Al costat de casa hi ha una colla castellera, els Minyons de Sta Cristina i som veïns !!!:)

  • Convidat (Helalia)

    Permalink

    Minyons de StaCristina porta dos anys,i aquest any ha estrenat camisa!estan fent una grandissima feina,i es el poble veí amb el que tenim bona relació!! No trobo necessari dues colles tan juntes, VISCA ELS MINYONS,tots a fer pinya al pavelló els dimarts i els dijous a les 20h us hi esperem a tots!

  • Convidat (Antoni (vantrax))

    En resposta a: Convidat (Helalia) Permalink

    Helalia, la colla castellera veina assajen els dimecres i divendres a les 8 de la tarda.

    Vaig passar un dijous a veure els de llagostera i espera que esperaras.., alla no va anar ningu.
    Fare visita als del poble vei,

  • Convidat (un que passava per aqui)

    En resposta a: Convidat (Antoni (vantrax)) Permalink

    Si et llegeixes la noticia diu que assagen cada dimarts de juliol i agost a la plaça... si hi vas anar un dijous està clar que no hi havia ningú! :D

  • Convidat (Anonim)

    Permalink

    Els dimarts tampoc i a gaire gent, no inspiren gaire cofiança.....no se....no sería millor que Els interesats anesin a la colla veina ( que es un colla de ple dret) allá si es poden fer cosetes Sense risc de que ningún prengui mal

  • Convidat (Àngel Oliveras)

    En resposta a: Convidat (Anonim) Permalink

    Hi ha una altra colla veïna que es diu Marrecs de Salt, també és una colla de ple dret i si poden fer encara més coses sense risc ja que tenim terra atenuant, xarxa i enormement més gent.

    Deixant la sàtira de banda, vols dir que cal anar a torpedinar projectes empresos amb il·lusió? Les 30-50 persones que van convocant setmana darrera setmana sap de l'existència de Minyons de Santa Cristina, ells escolliran a quina colla (o tallers de castells) volen anar. A més a més no entenc perquè dius que no inspiren confiança... ahir jo també hi vaig anar i el primer que vaig veure és que tot el que s'intenta es fa en base a la gent que tenen tant pel tronc com per la pinya, o sigui que de seguretat n'hi ha.

  • Convidat (Marta pinya Marreca)

    Permalink

    El que vaig veure asseguda a la terrassa d'un bar es una anxaneta de mida gran que va pujar sense casc . Això és anar amb seguretat? Ja sigui formar una colla o taller el que es necessari es una seguretat per endavant. A Girona som 6 colles i totes elles treballen molt bé defensant el millor que tenen. Endavant a aquestes 6 colles.

  • Convidat (Gegants)

    Permalink

    Hola, amb quin permís envieu un missatge al meu telefon fent propaganda vostra ? Aixo no son maneres, jo no us he donat permis per que m'envieu informacio.
    Un geganter molest.

  • Convidat (MINYONSSC AL COR)

    Permalink

    Per qui li falti informació, els que han començat amb aquest "taller" sòn ex membres de minyons que com que la colla (80 persones per la votació, aprox) no els va escollir per l'equip tècnic, es van rebotar com nens petits i han volgut fer la seva propia colla amb les seves normes. I jo em pregunto, si despres de dos anys i mig no van ser escollits (amb una diferència abismal) perquè serà? Segur que inspiren gaire confiança? Segur que son capaços de formar una colla si a la minima que les coses no van com ells volen, marxen? Potser us deixen a tots els que teniu ganes de fer castells una mica "amb el cul a l'aire" . Segur que s'han estimat el mes minim la seva colla d'origen? Per mi no valen un duro. Pero eh, que si a algú l'inspiren confiança, endavant,..
    A banda que en teoria aixo ho exposaven com un taller de castells i penso que se'ls envà de les mans.. Els interessats de la zona que realment vulgueu viure una bona experiència de castells amb una colla en ple dret jo us recomano que vingueu a MINYONS DE SANTA CRISTINA on sereu molt benvinguts i ben tractats (DIMECRES I DIVENDRES DE 20h a 22h al pavelló de santa cristina d'aro) o si no, també us queda a peu de porta els nostres estimats padrins, MARRECS DE SALT :)
    Salut i castells!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.