ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Sergi Miquel a la llista gironina de Junts pel Sí
Divendres, 31 Juliol 2015 07:39

Sergi Miquel a la llista gironina de Junts pel Sí

Publicat per 
Valorar aquest article
(16 Vots)
El llagosterenc Sergi Miquel, regidor a l’Ajuntament de Llagostera i secretari general de la JNC, anirà de número 12 a la llista gironina de Junts pel Sí, a les properes eleccions al Parlament previstes pel 27 de setembre. La llista està encapçalada per Lluís Llach i Anna Caula, seguida de l’alcalde de Girona i president de l’AMI, Carles Puigdemont. Sergi Miquel va mostrar la seva satisfacció ahir al vespre mitjançant un tuit: “Un honor enorme representar a la ‪@JNCcg ‪#27S. Gràcies x aquesta oportunitar ‪@JNCatalunya ‪#27Svolem”

Participants a la conversa

  • Convidat (treballado)

    Permalink

    aqest noi potser seria bo que treballes dalguna cosa que no fos politica no? ara vaig veure que cobrara 2300 euros per 30 hores a lajuntmanet. yo treballo 47 hores i amb feines arribo als 1500 i ara si surt diputat encara cobrara mes? la primera semana que treblala tantes hores a lajuntamen i ya diu que va al 27s. es una pena que nois aixi vegin la politica com un ofici, quan nomes es una feina. es una pena que el poble selsi fasi petit

  • Convidat (treballadora)

    En resposta a: Convidat (treballado) Permalink

    De la manera que t’expresses encara trobo que guanyes prous calés. Si no t’agrada aquest noi, o el seu sou és el teu problema. Potser és una mica massa tard, però per escriure sense faltes i amb més respecte hauries de tornar a l’escola.

  • Convidat (Treballador 2)

    En resposta a: Convidat (treballadora) Permalink

    El fet de no fer faltes dóna més raó o menys? està bé aixó... Jo també trobo abusius aquests sous, i la majoria de gent que fa feines mooolt més dures per no cobrar ni mil euros crec que també! I si, és problema d'ell i de tots, peró en fi...

  • Convidat (ferse)

    Permalink

    Doncs fa moltes faltes però aquest comentari que fa l'he sentit bastant aquest cap de setmana. A mi aquest noi m'agrada però no hauriem de permetre casos així. És només una opinió, molta sort en tot.

  • Convidat (petit)

    Permalink

    Anant de número 12 és molt difícil que surti, pero crec que val la pena destacar que un regidor de l'ajuntament de Llagostera formi part d'una llista electoral que serà histórica. No crec que per una campanya de 15 dies se n'hagi de ressentir una legislatura de 4 anys, pero potser m'equivoco.

  • Convidat (Eduard Galobardes)

    Permalink

    LA història d'intentar desacreditar la gent que es dedica a la politica pels sous que reben no em sembla correcte. En primer lloc els 2300 son de retribució bruta, el que cobra és una altre cosa. En segon lloc la retribucio aprovada és la que correspon segons les lleis vigents. En tercer lloc aquest " noi" té la obligació de cuidar-se d'una empresa que és l'Ajuntament de LLagostera , que pel volum de treballadors, el volum econòmic que mou, i per la incidència social que té trobo que li paga poc. Si una empresa privada de volum similar el contractés per un càrrec directiu segur que cobraria molt més, tindria dret a atur i no el podrien acomiadar sense indemnització ni preavís. Jo m'estimo més que la gent que m'administren el meu poble estiguin ben pagats i compensats . Per cert, el sou de regidor no és compatible amb el de diputat , hauria de triar un o altre.

    Ha de ser un honor per tots( independentment que se'l voti o no ) , i crec que és bo per LLagostera, que un Llagosterenc vagi a la llista unitària i que sigui el cap de una organització juvenil independentista de les més importants.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.