ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Tot a punt a Llagostera per celebrar la XIII Fira del Bolet
Dijous, 08 Octubre 2015 10:17

Tot a punt a Llagostera per celebrar la XIII Fira del Bolet

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Llagostera es prepara per acollir el proper dilluns 12 d’octubre la Fira del Bolet, que enguany arriba a la tretzena edició i amplia la programació amb un sopar i mapping la nit anterior.  

Durant tot el dia el nucli antic de Llagostera es convertirà en un mercat ambientat a principis del segle passat amb parades, activitats, demostracions d'oficis, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet. 

Per a promocionar la fira s’han editat 30.000 tríptics amb l’àmplia programació de la Fira del Bolet i la campanya gastronòmica on hi participen un total de 9 restaurants amb menús per a totes les butxaques que oscil·len entre els 22 i els 70 euros.

Com a novetat, la Fira del Bolet de Llagostera amplia la seva programació amb un sopar boletaire la nit anterior a la Plaça Catalunya on també es farà l’entrega dels premis del concurs de caçar bolets, el cistell i la forquilla de plata de la Unió de Botiguers i l’Associació de Restaurants i el premi Ou de Reig, que cada any l’Ajuntament atorga a una persona o entitat que per alguna de les seves tasques i/o vinculació amb el poble de Llagostera es mereix un reconeixement.

A partir de les 21:30 del diumenge 11 d’octubre es podrà veure a la façana del Casino Llagosterenc un mapping inaugural de la Fira del Bolet. 

Aquest any Joan Roca, el prestigiós cuiner del Celler de Can Roca, recollirà l’Ou de Reig d’honor, amb motiu del seu suport a l’Ajuntament i l’Associació de Restaurants de Llagostera. 

Podeu veure els horaris i les activitats de la fira, aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.