ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Miquel Orobitg, esportista paralímpic de Tir, es retira de les competicions
Dimecres, 30 Desembre 2015 18:10

Miquel Orobitg, esportista paralímpic de Tir, es retira de les competicions

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Miquel Orobitg, resident a Llagostera i soci de MIFAS, es retira com a esportista paralímpic després de 22 anys en el món del tir.

Orobitg, es va iniciar en el Tir Olímpic l'any 1983, quan encara residia a Suïssa. Durant molts anys, va competir a nivell de club i més endavant en competicions a nivell nacional.

L'any 1991, es va traslladar amb els seus pares a Llagostera on va conèixer a una persona que li va obrir les portes a ell i al seu pare, per participar com a voluntaris en els Jocs Paralímpics de Barcelona.

Després de parlar amb un membre de la selecció espanyola, al 1993 se li va oferir la possibilitat de participar en el Campionat d'Espanya. A partir d'aquest moment i aconseguint uns resultats sorprenents en aquest campionat, va ser seleccionat per participar per primera vegada a nivell internacional per Espanya en el 1994.

Així doncs, des de 1994 i fins al 2012, Orobitg va formar part de l'equip nacional participant en un total de 6 campionats d'Europa, 6 campionats del Món i 5 Jocs Paralímpics.

El seu major èxit va ser en el 1998, quan va guanyar la medalla d'or per equips en el Campionat del Món de Santander (Cantàbria).

A nivell individual, el 2000 va quedar quart en els Jocs Paralímpics de Sydney (Austràlia) ia un sol punt de la medalla de bronze.

Orobitg ha quedat 48 vegades campió d'Espanya.

Font: Grup MiFas

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.