ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Notices ERC considera "poc clares i gens definides” les propostes que es sotmeten a votació
Dijous, 28 Gener 2016 16:38

ERC considera "poc clares i gens definides” les propostes que es sotmeten a votació

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Esquerra Republicana de Llagostera considera que les 11 propostes que l’Ajuntament de Llagostera ha portat a votació en el procés participatiu per escollir el destí de 40.000 € del pressupost “són poc clares i gens definides”. Per aquest motiu, després de consultar amb diversos regidors de l'equip de govern, ERC ha elaborat una guia "per saber què implica cadascuna de les propostes que es porten a votació", segons ha informat mitjançant un comunicat publicat al seu web. Des de l'Ajuntament, el regidor de participació ciutadana, Sergi Miquel ha explicat que qualsevol persona es pot dirigir a l'ajuntament enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  per aclarir qualsevol dubte al respecte de les propostes. Des del web de l’Ajuntament de Llagostera també es pot consular una descripció ampliada de cada una de les 11 propostes així com el buidatge i validació de les 41 propostes rebudes durant el procés de participació que va iniciar-se el passat mes de novembre. Les votacions poden realitzar-se fins al 15 de febrer, dipositant la butlleta que s’ha repartit casa per casa, a les bústies que s’han ubicat a l’Ajuntament, al Pavelló, a l’Espai Jove i al Casino Llagosterenc. Per a més informació també es poden fer consultes a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Participants a la conversa

  • Convidat (testarut)

    Permalink

    respecto molt la gent d'erc, però em sembla evident que pixen fora de test, m'he llegit totes les propostes i no he tingut dificultats en entendre-les; crec que es dificil explicar cada proposta de manera tan clara i concisa amb tan sols una frase.
    felicitats a l'equip de govern.

  • Convidat (Manolita)

    Permalink

    sempre tan quisquillosos. Sempre buscant tres peus al gat. Jo ho he entès a la primera

  • Convidat (Jo)

    Permalink

    Hauria estat bé que a la butlleta hi hagués un enllaç que portés a un lloc on estiguessin més definides.

  • Convidat (jo mateix)

    Permalink

    Ostres, quan ho vaig rebre vaig pensar que no sabia que votar perquè n'ih havien algunes que no sabia ben bé a que es referia! Molt millor ara!

  • Convidat (gringo)

    Permalink

    Quina noticia... si s'ha seguit una mica el cas es veu la manipulació en aquesta noticia. Tot i que una mica més i es critica a CiU, un pas endavant, felicitats.

  • Convidat (Llop)

    Permalink

    La guia de la web de l'ajuntament s'entèn perfectament.

  • Convidat (Lleó)

    Permalink

    Es ben bé que si fan perquè fan i si no fan perquè no fan. Senyors una mica de serietat. Per molt que dolgui, mai com ara s'havia tingut en compte tant l'opinió de la gent. Sí, ha ho sabem, tot és millorable però cal reconèixer els esforços que fa l'Ajuntament. Jo ja he votat. Sense guia.

  • Convidat (un que passava per aqui)

    Permalink

    No se, jo ho veig des de fora i potser m'equivoco, però si esquerra es va queixar que no s'entenia en el ple i les aclaracions les van penjar ahir (dijous) és que les aclaracions de la web de l'ajuntament es van fer per tal de satisfer la falta d'informacio inicial i està clar Llop que s'enten perfectament, sinò si que tindríem un problema. Per altra banda, Lleó, estàs dient que un grup municipal de l'oposició no és seriòs perquè està demanant que les coses es facin bé? El que no seria seriòs és que precisament no demanés que les coses es facin bé! No fotem, l'oposició ha de fer crítica de la feina de l'equip de govern per intentar que les coses vagin millor!!

  • Convidat (Participant)

    Permalink

    Els aclariments sempre son benvinguts i rectificar és de savis. Si ERC considera que cal explicar-se millor, fan be dient-ho i l'Ajuntament fa bé aclarint la informació i escoltant els suggeriments que li faci la gent i la oposició. Crec que també s'ha de reconeixer el mèrit de fer procesos participatius com aquest, quan el mes fácil és no fer res i així no t'equivocaràs. No cal fer-ne una guerra de tot plegat. És un prócés perquè hi participi la gent i s'hi s'ha despertat aquest interés, és perquè es donen eines per a la participació i la gent té ganes de participar. Benvingut sigui.

  • Convidat (Miloca)

    En resposta a: Convidat (Participant) Permalink

    Completament d'acord!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.