ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera i Cassà encapçalen el rànquing gironí del segell Infoparticipa
Divendres, 08 abril 2016 07:31

Llagostera i Cassà encapçalen el rànquing gironí del segell Infoparticipa

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
L'Ajuntament de Llagostera i el de Cassà de la Selva rebràn el proper dimecres 20 d'abril el segell Infoparticipa amb el 100% de compliment dels 52 indicadors que avaluen la qualitat de la informació que es publica des dels respectius webs municipals. Són els dos únics municipis de la província de Girona que assoleixen el 100% d'indicadors.

L'acte tindrà lloc a la Sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona, en el marc d'una jornada sobre la transversalitat de la transparència organitzada conjuntament pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) i l'Oficina Antifrau de Catalunya.

Amb aquest, és la tercera vegada consecutiva des que es va instaurar el guardó, que l'Ajuntament de Llagostera rep el segell Infoparticipa i la primera vegada que el rep Cassà.

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast. Es tracta d'una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.