ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Ajuntament subvencionarà la quota dels autònoms als desocupats que engeguin una activitat
Dijous, 02 Juny 2016 17:11

L'Ajuntament subvencionarà la quota dels autònoms als desocupats que engeguin una activitat

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
L'ajuntament de Llagostera ha aprovat inicialment, les bases reguladores d'una convocatòria de subvencions adreçades a persones desocupades que s'estableixin com a autònomes per a la posada en marxa d'una activitat empresarial o professional. El principal objectiu d'aquesta actuació 'és incentivar el foment de l'emprenedoria local, per part de persones en situació de desocupació i que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagostera' tal i com ha explicat el regidor de Promoció Local de l'Ajuntament de Llagostera, Ramon Soler.

Les bases van aprovar-se la setmana passada per la Junta de Govern Local i s'exposaran al públic durant el període de 20 dies. Si transcorreguts aquest dies no s'hi presenten al·legacions, es consideraran aprovades definitivament. Un cop aprovades, el període de presentació de sol·licituds es podrà fer fins el 30 de setembre de 2016 o fins que s'exhaureixi el crèdit disponible. En aquesta primera convocatòria l'Ajuntament hi destinarà 8.000 euros.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.