ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices David Fernàndez i Anna Caula omplen el local social
Diumenge, 05 Juny 2016 07:46

David Fernàndez i Anna Caula omplen el local social

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
David Fernàndez i Anna Caula omplen el local social Marc Sureda
David Fernàndez i Anna Caula, han omplert aquest divendres al vespre, el local social de La Caixa de Llagostera. L’exdiputat de la CUP al Parlament de Catalunya i la diputada de Junts pel Sí, Anna Caula han parlat sobre la nova Constitució Catalana en un futur país independent i han exposat el seu punt de vista sobre l’estat actual del procés sobiranista. L’acte, organitzat per l’ANC Llagostera, ha estat presentat pel seu president Albert Vinyes i conduit per Carme Renedo de l’ANC de Girona.

Participants a la conversa

  • Convidat (Higinia)

    Permalink

    Ja podem anar parlant de Constitucions del nou país, si no som capaços de governar el dia a dia ni respectar els pactes.
    Per "culpa" de David Fernández la CUP va treure el resultat que va treure. El problema es que la CUP que va treure 10 diputats al Parlament no era la seva CUP ni actua con ell. El mal que estan fent al procés el pagarem durant anys.
    Els serveis secrets de l'estat no son tant idiotes com alguns es pensaven. Ho varen fer al 92 i ho han repetit ara. D'aquí uns anys en sabrem noms i cognoms, però serà tard.

  • Convidat (iepa)

    En resposta a: Convidat (Higinia) Permalink

    Crec que no entens el funcionament de la cup. Quan dius que "el problema es que la CUP que va treure 10 diputats al Parlament no era la seva CUP ni actua con ell" crec que t'estàs equivocant ja que és exactament la mateixa CUP, dirigida des de les assemblees, que decideixen les directrius generals i les assemblees són les mateixes.

  • Convidat (Charlie Bravo 2)

    Permalink

    Completament d'acord. La CUP ho està posant molt fàcil a l'Estat Espanyol. Quin pena. Per no dir quina merda.

  • Convidat (Xiulet)

    Permalink

    Nose que en pensa d'això el senyor Toni Navarro i alguns dels membres de la llista d'ERC de Lllagostera, els quals varen estar penjant cartells en la campanya de la CUP de les passades eleccions. Potser ara no estan tant contents de com estan anant les coses...

  • Convidat (Roig)

    En resposta a: Convidat (Xiulet) Permalink

    En Navarro segur que està encantat. Per molt que es vesteixi d'ERC, ha fet mes campanya per la CUP que pels que en teoría son els seus. Estic segur que ni tant sol va votar Junts pel Sí. Prefereix continuar sent español abans que declari la independencia en Mas, en Puigdemont o qualsevol convergent de la punyeta. Amb personatges així, trigarem 300 anys més a ser independents.

  • Convidat (Prou)

    Permalink

    Estic fart de la CUP. No se pas que es pensen. INDEPENDÈNCIA JA!

  • Convidat (Pablo)

    Permalink

    Con gente así no vamos a ninguna parte.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.