ELPOLLTV

Dim30042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera, a la nova guia de passejades culturals 2016
Dimarts, 21 Juny 2016 11:48

Llagostera, a la nova guia de passejades culturals 2016

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

Llagostera, Cassà de la Selva, Madremanya, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell i Cervià de Ter són els pobles escollits per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, que formen part de la nova edició de la guia Passejades Culturals per descobrir l’encant dels pobles del Gironès.

La presentació oficial de "Passejades Culturals 2016" tindrà lloc el proper dijous 30 de juny a Sant Julià de Ramis amb la presència dels diferents sectors que fan realitat aquesta activitat promocional de la comarca.

En total s’han  programat 27 sortides entre el mes de juliol i el mes de novembre. Les sortides del mes de juliol, agost i setembre es portaran a terme el dimarts i el dijous a les 18h, mentre que les sortides de l'octubre i el novembre es faran el diumenge a les 11h.

El visitant caldrà que realitzi una reserva prèvia a la sortida mitjançant la plataforma on-line a la pàgina web www.turismegirones.cat. Les sortides, que es realitzaran amb un guia oficial, tenen el cost de 8€ per adults i 4€ per infants de 7 a 12 anys es realitzaran sempre que hi hagi un mínim de 10 persones inscrites.

Passejades Culturals és un instrument per tal que tots els municipis de la comarca del Gironès pugin esdevenir un pol d'atracció turística a partir dels la història cultural de cada poble. L'objectiu principal és que els municipi es consolidi com a referent turístic a partir del seu patrimoni cultural.

Aquesta nova activitat,  vol afegir un valor més en tots els recursos turístics que des de l'Àrea de Turisme del Gironès es treballa per fer conèixer la comarca del Gironès.  Permetre al visitant descobrir el Gironès des de diferents punts de vista i sempre amb la qualitat  d'estar acompanyats per un guia oficial de l'Associació de Guies de Girona.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.