ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La tercera Fira del Llibre Prohibit escalfa motors
Dimarts, 28 Juny 2016 08:16

La tercera Fira del Llibre Prohibit escalfa motors

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Els organitzadors de la tercera edició de la Fira del Llibre Prohibit, que tindrà lloc a Llagostera el proper 16 de juliol, presentaran avui la programació a Girona. L’acte tindrà lloc a les 19 h a l’Espai 22 (Carrer de les hortes, 22), on, entre d’altres, es projectaran les obres dels 10 finalistes del primer concurs de book tràilers.

“La programació de la Fira inclou exposicions, concerts, tertúlies, vermuts, tallers, parades, llibres, cervesa prohibida, food trucks, bon ambient, cultura i diversió assegurades” segons han avançat els organitzadors.

Rafel Nadal, Vicenç Villatoro, Isabel-Clara Simó, Marc Romera, Jaume Figueras, Josep M. Fonalleras, Guillem Terribas, Cesk Freixas, Carme Arenas, Rusó Sala, Sílvia Comes i un munt de personatges del panorama cultural del nostre país, ja han confirmat la seva assistència a la Fira. Can Toni de les Eugues, entitat organitzadora de la Fira manté oberta un campanya de crowfounding a Verkami per poder fer front a les despeses de la Fira. Podeu col·laborar-hi des d’aquí.


,

Mitjà

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.