ELPOLLTV

Dij02052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Inscripcions als cursos de català i al Voluntariat per la llengua
Dimecres, 07 Setembre 2016 18:07

Inscripcions als cursos de català i al Voluntariat per la llengua

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme els dies 14, 15 i 16 de setembre, a Llagostera, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2016 - febrer 2017.
Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar durant aquests dies, de 17 a 19 h, per la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l'oferta formativa, fer proves de nivell o inscriure-s'hi. Durant la resta de la setmana ens poden trobar al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o poden contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Aquest any està previst que els cursos comencin la primera setmana d’octubre.
Enguany, a Llagostera s'ofereixen tres cursos presencials: un Bàsic 2, dimarts i dijous, de 15 a 17 h, i un Bàsic 3, dimarts i dijous, de 17 a 19 h. Com a novetat, s’ofereix un curs Suficiència 1 per a persones catalanoparlants que vulguin millorar el seu nivell, que està previst els dimarts i dijous, de 15 a 17 h.
Finalment, també s'obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a Llagostera i que ha comptat amb la participació de força ciutadans del municipi, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l'està aprenent.

 

Per a més informació podeu consultar amb el CPNL Gironès: C. de la Riera de Mus 1-A - 972 21 32 62 - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.