ELPOLLTV

Div19072024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova programació de música, teatre i espectacles de carrer
Dilluns, 10 Octubre 2016 15:17

Nova programació de música, teatre i espectacles de carrer

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

La nova temporada de teatre i concerts de Llagostera portarà a escena des d’ara i fins el mes de maig del 2017 una trentena de propostes dirigides a tot tipus de públic. La programació s’ha realitzat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració de diverses entitats del municipi.

La majoria dels espectacles de sala es realitzaran al Teatre Casino Llagosterenc, però també s’han programat funcions al Teatre del Casal P. Llagosterenc i en diferents espais a l’aire lliure del poble. Segons els organitzadors, s’ha intentat arribar a tot tipus de públic oferint propostes molt variades, de companyies de Girona però també d’altres indrets de Catalunya i l’estat espanyol.

La programació teatral inclou espectacles familiars i per a adults de companyies professionals i amateurs. Destaca l’exquisit espectacle Trau de Guillem Albà (conegut recentment per la presentació de la gala Catalunya aixeca el teló que es va fer al Liceu), Kilòmetres, projecte molt personal de l’actriu Meritxell Yanes, La nit dels ganivets roents de la companyia gironina El Mirador i Oh my god Barcelona, el darrer musical de la companyia Bratislava. Pel que fa als espectacles familiars, destaca la presència de companyies contrastades i de gran qualitat com Tanaka Teatre, Catacrac, El pot petit, Centre de titelles de Lleida o País de Xauxa.

A més de teatre professional, també s’han programat els espectacles de quatre companyies de teatre amateur, tres de Llagostera, una de Cassà de la Selva i una de Fornells. L’objectiu és donar sortida i presentar al públic les propostes d’aquestes companyies que tot sovint no troben una sala on poder mostrar la seva feina basada en la il·lusió i l’amor al teatre. Obrirà la temporada 16-17 l’obra L’estranya parella, dirigida per Encarnita González, la recaptació de la qual es destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer; posteriorment també es presentaran L’auca del senyor Esteve de la companyia Amics del Teatre de Llagostera, El sopar dels grans, escrita pel jove autor llagosterenc  Francesc Pujadas Jr., El metge a Garrotades de la companyia Somcomsom de Fornells i Torna-la a tocar Sam de Guspira Teatre de Cassà de la Selva.

Conjuntament també es presenten tot un seguit de propostes musicals variades que van des de la música clàssica al jazz, passant pel cant coral, el flamenc i el teatre musical. Enguany la programació comptarà amb propostes destacades com DesConcerto de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, Quartet Mèlt (el darrer guanyador del concurs de TV3 Oh Happy Day!), Rhythm is it de Camerata Impromptu, En su tiempo del cantaor Antonio Mejías i Un viatge dins el cor de la Coral Jove de Sant Feliu de Guíxols.

Podeu consultar la programació de la temporada i obtenir informació de la venda d’entrades a www.llagostera.cat. 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.