ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El pressupost municipal pel 2017 serà d'11 milions, un 27% més
Dijous, 29 Desembre 2016 07:26

El pressupost municipal pel 2017 serà d'11 milions, un 27% més

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
El ple de l'Ajuntament de Llagostera ha aprovat amb els vots favorables de CiU i en contra d'ERC i d'AxLL el pressupost general i la plantilla de personal per a l'any 2017. El pressupost consolidat és d'11 milions d'euros, dels quals el 86,1% correspon al pressupost de l'Ajuntament, l'11,2% al Patronat de la Residència Josep Baulida i el 2,7% al Patronat Municipal d'Esports. El pressupost de l'any vinent augmenta en dos milions d'euros, cosa que significa un increment del 27,3% respecte al pressupost d'enguany.

El regidor d'Hisenda i portaveu del grup municipal de CiU, Ramon Soler, ha explicat que l'àrea que més s'incrementa és la destinada al Pla de Barris, que augmenta 1.334.442 euros per poder fer front a les inversions que estan subvencionades al 75% per la Generalitat i que s'haurien de poder executar el proper any i mig. Soler ha afegeit que «el pressupost que s'ha portat a aprovació preveu 1.213.042 euros (per tant, el 18,21% del pressupost ordinari) per a despeses de caràcter social destinades a les persones».

Si bé la majoria de les inversions estan vinculades a l'execució de les actuacions previstes al Pla de Barris, el regidor d'Hisenda apunta que hi ha inversions pensades també fora del nucli antic i de l'àmbit del Pla de Barris, com –per exemple– la urbanització del carrer Indústria, així com el condicionament de carrers de l'eixample, l'ampliació de la pista d'skate, el mur entre la zona verda i l'escola Lacustària, a part de les actuacions sorgides del procés participatiu, que es manté obert.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.