ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 13 Gener 2017 13:04

Abrigueu-vos bé!

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

A l’espera d’una onada de fred per als propers dies, la setmana dels barbuts ja s’ha avançat una mica. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Aquesta setmana ha estat, de moment, la més freda del 2017 i tot just fa molt pocs dies que ha començat l’hivern! A l’espera d’una onada de fred per als propers dies, la setmana dels barbuts ja s’ha avançat una mica.

La setmana més freda de l’any, la dels Sants Barbuts, tradicionalment és la més freda de l’any, i coincideix amb els dies del 15 al 17 de gener. Però aquesta setmana, del 6 al 13, ja hem tingut mínimes molt baixes, de fins a -7 i tota la setmana al matí hem estat sota zero. Les màximes han estat suaus, cap als 11 graus de mitjana i com a sostre hem arribat als 16 al migdia, amb cels serens i sense pluja.

I aquest cap de setmana el temps es mantindrà si fa no fa igual, amb alguns intervals de núvols més densos el divendres, que podrien deixar alguna gota, però el dissabte i el diumenge de nou tindrem el cel molt més net. Com que no tindrem núvols, no tindrem pluges a la comarca, les precipitacions es quedaran lluny de nosaltres i seran importants al Pirineu i pre Pirineu Occidental, on seran en forma de neu.

Així que dissabte tindrem un dia amb estones de Sol, però a partir de migdia podrien créixer alguns núvols prims que enteranyinaran una mica més el cel, sense risc de pluja. Les temperatures començaran a baixar, tindrem només 8 de màxima i -3 de mitjana de mínima, atenció que farà fred.

I el diumenge tindrem un dia calcat al dissabte, però potser ja a les darreres hores del dia tindrem més núvols, i les temperatures es mantindrien igualment així de fredes.

Per a la setmana vinent si es compleixen les previsions, tindrem una invasió d’aire glaçat que aquests dies ja ha causat estralls a bona part d’Europa, atenció a les mínimes nocturnes doncs estarem ben avall sota zero durant tota la setmana, amb mínimes de com a màxim -3 graus.

Recordeu que ens podeu enviar les vostres fotografies, comentaris i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Que passeu un gran cap de setmana Salut!


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.