ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova programació de cursos ocupacionals
Divendres, 20 Gener 2017 07:18

Nova programació de cursos ocupacionals

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha preparat una nova programació de cursos i tallers ocupacionals per al primer semestre del 2017.

El regidor de promoció local Ramon Soler, ha explicat que “aquesta nova programació està pensada per gent desocupada i també per a persones amb feina que volen millorar el seu treball i capacitats”. En aquest sentit s’ha programat diversos cursos i tallers destinats a millorar les competències i habilitats de les persones amb perspectives de crear el seu propi negoci, treballadors i càrrecs directius d’empreses i comerç.

L’oferta formativa consta de 21 cursos estructurats en 6 grans àmbits que van des de les noves tecnologies a l’emprenedoria i millora d’habilitats personals passant per Sanitat, Jardineria i Medi Ambient, Hostaleria i Turisme, Comerç i PIMES.

Per a promocionar els cursos s’ha editat un fullet amb tota la informació que podeu consultar des del web de l'Ajuntament. Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 1 de febrer a l‘Oficina de l‘Estació.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.