ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 20 Gener 2017 11:37

Cap de setmana passat per aigua

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(2 Vots)

La setmana dels barbuts ha estat, de moment, la més freda de l’any. Un fred que en aquesta ocasió ha estat causat per una invasió d’aire siberià a estones, polar a d’altres, aire que ens ha deixat congelats amb mínimes de fins a -10 en alguns indrets profunds del municipi.

 

Amb el cel ben serè de fet, les glaçades han arribat a la costa també. I les màximes no han superat els 10 graus. La sensació de fred encara ha estat més acusada pel vent, que ha arribat als 60 km/h. I aquest cap de setmana el temps canviarà radicalment, el cel estarà ja ben tapat des de divendres a primera hora i els núvols ja no es deixaran en tot el cap de setmana, un cap de setmana complicat ja que tindrem temporal de llevant.

És una borrasca que ens farà arribar precipitacions ja a partir de divendres i que dissabte ja seran més importants, per arribar a la màxima intensitat el diumenge amb pluges que poden superar els 60 l/m2. A més, en cotes altes al cims del Montseny i Guilleries poden ser en forma de neu, així que aquests dies podem tenir una primera enfarinada.

Dissabte tindrem un dia ben gris amb cel de plom i les pluges podran aparèixer en qualsevol moment, però serà a partir del vespre que guanyaran força. Les temperatures no seran tan baixes com dies enrere i estaran entre els 5 i 8 graus de màxima i els 3 de mínima.

Diumenge serà molt similar al dissabte, però atenció que les pluges s’intensificaran força i poden ser molt intenses en alguns moments, tindrem llevantada.

Per a la setmana vinent tindrem pluja també el dilluns i el dimarts i després ja tindrem més estones de sol i cels més clars. Aquest dies les temperatures ja no seran tan baixes i de mica en mica, lentament, s’aniran normalitzant, però de moment encara serà una setmana de fred molt intens.

Recordeu que ens podeu enviar les vostres fotografies, comentaris i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Que passeu un gran cap de setmana Salut!

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.