ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices En marxa les votacions per decidir el destí de 40.000 euros del pressupost municipal
Dimecres, 25 Gener 2017 20:15

En marxa les votacions per decidir el destí de 40.000 euros del pressupost municipal

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

La compra de robots pedagògics per a les escoles Puig de les Cadires i Lacustària, la programació setmanal de sardanes per als mesos d'estiu, condicionar la vorera del carrer Ramal fins al carrer Panedes, il·luminar el tram del carril bici entre el Parc de l'Estació i la cruïlla de la carretera de Sant Llorenç, il·luminar el corriol entre la plaça Mas Sec i el carrer Donzelles, millorar el cablejat elèctric del carrer Barcelona i crear un eslògan per a Llagostera són les set propostes que l'Ajuntament de Llagostera sotmet a votació popular.

Les votacions es poden fer presencialment amb la utilització d'unes butlletes que es repartiran properament casa a casa, o bé telemàticament, des de l'espai de participació ciutadana de llagostera.cat.

Per votar és necessari estar empadronat a Llagostera i tenir 16 anys en endavant. Les votacions es podran fer fins al proper 20 de febrer a les 15 h. Durant el procés de participació ciutadana, que va iniciar-se el passat mes de novembre, van recollir-se un total de 40 propostes, 14 de les quals van repetir-se i 15 van ser descartades, ja sigui perquè accedien dels 40.000 euros de pressupost, per no se competència municipal o bé perquè ja estan previstes d'incloure's al pressupost municipal. 'Les propostes acceptades han estat prioritzades inicialment, pels mateixos ciutadans que van participar en el taller participatiu a finals d'any i validades posteriorment, políticament i tècnicament, des de l'Ajuntament' tal i com ha explicat el regidor d'hisenda Ramon Soler. Podeu votar des d'aquest enllaç.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.