ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices “El 6F ens jutgen a tots”
Dijous, 26 Gener 2017 12:12

“El 6F ens jutgen a tots”

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
“El 6F ens jutgen a tots” Òmnium Cultural

Llagostera i Cassà per la independència han organitzat un autobús per desplaçar-se a Barcelona i donar suport a l’expresident Mas i les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega.

El dilluns 6 de febrer a partir de les 8.15h tindrà lloc el judici contra Mas, Rigau i Ortega per haver permès la votació del 9 de novembre del 2014 i és per això que les entitats sobiranistes promouen una mobilització “massiva” a l’entrada del tribunal, ja sigui a la seu del TSJC o a la Ciutat de la Justícia. L’espai on es farà el judici encara no s’ha anunciat.

L’autobús que s’ha organitzat des de les entitats pro independència sortirà a les 6h des de l’aparcament del supermercat “Maxidia” de Cassà de la Selva (C. Del Castell, nº 23). El preu del trajecte és de 12€ a pagar al moment d’entrar al vehicle. Podeu reservar plaça enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el nom complet i un telèfon de contacte i us podeu inscriure a la concentració des de la següent pàgina https://9nsomtots.cat/


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.