ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 27 Gener 2017 15:46

Nou cap de setmana amb pluja

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(1 Vot)

Aquesta setmana passada ha estat una de les més complicades a nivell meteorològic en molt de temps, una setmana on hem tingut pràcticament de tot, neu a cotes baixes, pluges intenses i temporal de llevant.

 

Llevantada que a la costa ha estat molt intensa i ha causat destrosses a un bona part de la façana marítima i que casa nostra ha deixat també destrosses causades pel vent, de 60 km/h de mitjana i amb cops de més de 90 km/h. Les pluges han estat copioses i sostingudes durant 4 dies acumulant uns 140 litres per metre quadrat, pluges que a muntanya han estat neu i que a Llagostera han sigut només algunes volves a les Gavarres i l’Ardenya. Les pluges han causat també el desbordament de diverses rieres i torrents arribant fins i tot a engolir vehicles.

I aquest cap de setmana novament tindrem el cel ben gris i tapat ja des de divendres i durant tot el dissabte no veurem la llum del Sol. Diumenge sí que ja tindríem alguna clariana més, però la major del dia tindrem núvols densos que a més ens deixaran pluges, que no seran tan abundants com les de la setmana passada però compte que en algun moment poder ser intenses, sense arribar a causar tants problemes com dies enrere.

Dissabte doncs tindrem un dia molt gris i dominat per les pluges, que poden descarregar amb certa intensitat en alguns moments. Les temperatures seran una mica més altes que dies enrere i estaran entre els 11 de màxima i els 3 de mínima.

I el diumenge en canvi ja tindrem algunes clarianes importants que començaran a esquinçar la capa densa de núvols i les pluges es retirarien una mica cap a l’est, les temperatures es mantindran igual.

I per a la setmana vinent esperem tenir més calma amb un celatge dominat pels núvols densos però en principi sense pluges importants a la vista a part del dissabte. Les temperatures seran ja més altes que dies passats i es mouran entre els 11-13 de màxima i fins a 7 de mínima.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.