ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'ajuntament incorpora dos agents cívics i dues persones de suport a la Brigada Municipal
Dijous, 09 Febrer 2017 20:28

L'ajuntament incorpora dos agents cívics i dues persones de suport a la Brigada Municipal

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
L'Ajuntament de Llagostera ha incorporat quatre persones per a desenvolupar tasques dins el programa Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Aquestes persones han estat contractades pel Consell Comarcal del Gironès i desenvoluparan la seva jornada laboral durant els propers 6 mesos.

El programa Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya, proposa dues línies de treball. La primera adreçada a persones demandants d'ocupació majors de 45 anys, no ocupades i que no rebin prestació i la segona per a persones beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció (RMI). Concretament, segosn ha informat l'Ajuntament, s'han incorporat 2 agents cívics per a la millora de la recollida de residus i de la convivència ciutadana i 2 persones de suport a la neteja d'espais municipals.

'Durant el període de contractació de 6 mesos, els participants al programa rebran formació en riscos laborals i formació en competències d'accés a l'ocupació', tal i com ha explicat l'alcalde de Llagostera Fermí Santamaria.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.