ELPOLLTV

Dim30042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Es busquen receptes amb bolets!
Divendres, 24 Març 2017 17:10

Es busquen receptes amb bolets!

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)
Es busquen receptes amb bolets! Wikipedia

La Laura Jaime està recopilant receptes de cuina que tinguin com a ingredient principal el bolet, ja sigui dels que collim pels boscos de Llagostera o per tot Catalunya.
La missió de la recollida és poder-les publicar en un llibre quan en tingui suficients.


Els requisits de participació que proposa la Laura són els següents:
1) Que les receptes que envieu siguin preferiblement cuina tradicional que han fet les àvies, a fi que no se'n perdi la saviesa culinària. El motiu també és que serveixi per fer-los un petit homenatge en publicar-los la recepta amb el seu nom.
2) Per fer-li arribar la recepta, haureu de seguir un mateix criteri: Ingredients per a 4 persones, amb mesures, elaboració del plat pas a pas, si és possible el temps d'elaboració i el nom i cognom.
3) Per tal de no repetir els plats, li podeu proposar la recepta per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i ella us confirmarà que no estigui repetit.
4) Si us fa mandra agafar paper i llapis, podeu demanar a fills i néts que l'escriguin a l'ordinador. No patiu per les faltes. I si tots fan el ronso, la Laura s’ofereix a escriure-la ella mateixa si li expliqueu.
5) Idees: arrossos, pasta, cremes, bunyols, croquetes, canelons, remenats, carns, aviram, peix, coques, torrades... i si algú en té ganes, pot explicar com es fa la conserva dels bolets.

Podeu contactar amb la Laura Jaime al telèfon 652 373 466 o per correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.