ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici
Divendres, 03 Març 2017 12:57

Cap de setmana variat

Publicat per  Rafael Balaguer
Valorar aquest article
(3 Vots)

Hem tingut de nou una setmana de gairebé primavera, sense pluges importants, només alguns litres el divendres 24 de febrer, sense importància. La primavera meteorològica sembla doncs pràcticament haver arribat amb algunes plantes ja florint quan encara quedem 3 setmanes per l’equinocci.

 

Les temperatures màximes han estat moderades i s’han quedat en 18 graus el dijous, que es van enfilar una mica més en alguns indrets de Llagostera, la resta de dies ha fet més fresca, tot i que al sol l’ambient al migdia ha estat molt agradable. Les mínimes també han estat suaus i no han baixat massa, han arribat als 0 graus Mont-rei i Gaià. El divendres 24 vam tenir una mica de pluja, 12 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana el cel també estarà seré a estones, però atenció que tindrem intervals de núvols densos que ens deixaran el panorama ben tapat, especialment durant dissabte a la tarda i diumenge al matí, amb una entrada d’un pertorbació important.

Aquests núvols procedents de l’oest ens portaran pluja que pot ser abundant i intensa el dissabte a la tarda, les pluges s’anirien retirant ja el diumenge i bona part del dia ja tornarien les clarianes.

De manera que el dissabte tindrem una mica de tot, sol a primera hora i a la tarda ja creixeran les nuvolades i és possible que tinguem alguna tempesta important, les temperatures seran suaus, però no tant com dies enrere, estaran entre els 14 i els 4 graus.

I el diumenge ja no és tant probable que plogui, encara podria caure alguna gota al matí, amb les precipitacions en retirada. El diumenge a la tarda tornarien a obrir-se les clarianes. Les temperatures màximes baixaran aquest cap de setmana 4-5 graus, en canvi les mínimes es mantindran si fa no fa igual.

I per a la setmana vinent, la meteo es mantindria estable, amb intervals de núvols que aniran enteranyinant el cel. Les temperatures màximes aniran pujant paulatinament fins arribar als 19-20 graus el proper cap de setmana. Les mínimes es mantindrien cap als 5 graus i no esperem pluges.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.